Felújítási, helyreállítási munkák a süllyedések, repedések kijavítás után


Miután megállítottuk a süllyedést, összevarrtuk az elrepedt falakat azután gyakran jelentős felújítási munkákra, az eredeti állapot rendbehozására van szükség.
Ezeknek a munkáknak a nagysága gyakran meghaladja az aláalapozés és repedés varrás költségeit.

Ritkán - kapacitás hiány miatt - vállaljuk ezeknek a befejező, szakipari munkáknak is az elkészítését, magas szakmai színvonalon.
Azért ritkán, mert úgy véljük, hogy az általunk végzett alap megerősítési munkák, a sajtolt mikrocölöpözés elsőbbséget kell, hogy élvezzen egy egyszerűbb - más kivitelezőkkel is elkészítetthető - kőműves vagy festési munkával szemben.
Nagyon sokan keresnek meg, a végső elkeseredés határán, idegileg teljesen kiborulva, hogy segítsünk rajtuk, mert veszedelmesen süllyed, összerepedezett a házuk, amelyben adott esetben egy élet munkája van benne.
Ilyenkor nem kétséges, hogy erkölcsi kötelességünk a sokkal nehezebb helyzetben lévőkön segíteni és nem a már megmentett épületen befejező munkákat elvállalni.


Tehát ha van időnk, akkor elkészítjük a kapcsolódó vakolási, homlokzatjavítási vagy hőszigetelési javítási munkákat, a járda, lépcső javítási, a burkolási és festési munkákat, szigeteléseket.

Minden munkára részletes, kétoszlopos (anyag és díj) költségvetés készül, amelynek végösszege a munka végén ugyanannyi lesz, mint az ajánlat készítéskor, ha a megrendelt tartalom közben nem változik.
Nincsenek utólagos, kierőszakolt póttételek, rafinált vagy kezdetleges indoklású pótmunkák, meg hogy én nem úgy gondoltam főnök szövegek.
Ez egy mérnök által vezetett vállalkozás, s ennek megfelelő erkölcsi, etikai színvonal.
Reméljük, hogy csak az ilyen vállalkozásoknak lesz jövőjük és a kóklerek, csalók, kontárok kikopnak....

Néhány megvalósult példa, ahol a lakás felújítását is mi készítettük el.


1., Szennyvízcső törése okozta ennek a háznak a repedéseit a fürdő és szoba falán. A csőtörés helyét meghatároztam egy helyszíni statikai szakvélemény során, amelyet egy csőröntgennel meg is erősítettek. Szinte cm-re ott volt eltörve a régi azbesztcement lefolyócső, ahol a fal és padlórepedésekből következtetve meghatároztam.
A válaszfalat és a teljes padlószerkzetet fel kellett bontani, olyan mértékű volt már a süllyedés. Évek óta el lehetett törve a cső.2., Munka közben: a fürdő teljes felülete gipszkarton burkolatot és hőszigetelést kapott. Az új válaszfal is gipszkartonból készült a régi tégla helyett.3., Egy csúnya beázást szüntettünk meg Penetronos szigeteléssel. A Penetronról bővebben olvashat a
www.vasbetontervezes.hu homlapunkon.4., Ilyen lett a kész fürdőszoba. A Tulajdonos nagyon elégedett volt az eredménnyel... Érthető.Konkrét probléma esetén kérem töltse ki a lap alján található ajánlatkérő vagy megrendelés űrlapot!
Ennek a kitöltése Önt természetesen semmire nem kötelezi, csak megkönnyíti a kapcsolat felvételt köztünk és a telefonban kevesebbet kell kérdeznem.

Legalább az elérhetőségét mindenképpen adja meg kérem, hogy minél előbb kapcsolatba léphessek Önnel! Ha nem adja meg a telefonszámát vagy az E-mail címét, akkor nem tudom visszahívni vagy válaszolni. Gyakran csak a lakcímet adják meg, azzal nem tudok mit kezdeni.
A kapcsolat felvétel gyakran néhány órán belül is megtörténhet, mivel sokszor megnézem napközben is az E-mail-jeimet

Ha nincs kedve vagy ideje az ürlap kitöltéshez (maximum 30 mp), akkor kérem hívjon fel
Mob: 06-20-9 764581
vagy írjon egy E-mailt
korosigeoterv@gmail.com

Ha van ideje az alább látható üzenetküldő űrlapot kitöltenie, akkor kérem, hogy amennyire lehetséges minél részletesebben tegye meg, hogy a lehető legjobban el tudjam képzelni a problémát.
Fényképeket itt nem tud küldeni, arra E-mailben van lehetőség.


Név:
Cím:
Telefon/E-mail cím:
Árajánlat kérés vagy megrendelés Árajánlat kérés
Megrendelés
Mire kér ajánlatot vagy megrendelést: Helyszíni statikai szakvélemény
Épületekről írásos statikai szakvélemény
Családi ház vétel előtti szakértése
Szerkezetépítés és megerősítés kiviteli tervezése
Szerkezetépítés és megerősítés kivitelezése
Utólagos kézi aláalapozás
Repedés javítás, Brutt-Saverrel
Alap megerősítés sajtolt mikrocölöpökkel
Lehajlott födém alátámasztása oszlopokkal
Megsüllyedt teraszok, padlószerkezetek javítása
Családi ház, lakás statikai megerősítés kivitelezése
Egyéb statikai probléma
Milyen épületrész: Alapozás
Főfal
Födém
Válaszfal
Kiváltó, gerenda
Koszorú
Utólagos koszorú kialakítás
Terasz, padlószerkezet
Lépcső
Egyéb
Kérem válasszon a nekem is megfelelő időpontok közül egy felméréshez vagy tárgyaláshoz: Délelőtt 10-től
Déli órák
Délután
Egész nap
Csak munkanapokon
Milyen fényképek, dokumentumok állnak rendelkezésre az ajánlathoz vagy megrendeléshez, mit tud elküldeni E-mail-ben?
Időpont javaslata:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot